Ved formationsspring (FS) forstås spring, hvor to eller flere springere planlægger at være i kontakt med eller i nærheden af hinanden i stabil fritfaldsstilling (”på maven”) under det frie fald.

Krav, inden uddannelsens begyndelse: Springeren skal have C-certifikat. Springere uden C-certifikat kan dog begynde uddannelsen under følgende betingelser: a. Trackprøve, stabilitetsprøve og færdighedsprøve, samt for AFF-elever, level 8 er bestået. b. FS-instruktøren skal være enten AFF- eller BBF-instruktør.

Uddannelsen forestås af en FS-instruktør og omfatter: Teoretiske forhold omkring materiel, spot/afhopsrækkefølge, separation og forhold i det frie fald.Praktisk uddannelse på 7 spring, hvor springeren overfor FS- instruktøren udviser sikkerhed, kontrol og overblik i frit fald.

Godkendelse af FS-udtjkek meddeles af en instruktør-I, efter uddannelse og indstilling fra en FS-instruktør.

Når du har bestået dit FS-udtjek, har du muligheden for at blive FS konkurrence springere. DFU CUP er et stævne, der bliver afholdt hvert år, hvor man stiller op som enkelt person også bliver sat sammen på hold med andre. Holdene bliver sat sammen så helt nye FS-springere kommer til at springe sammen meget erfarne FS-springere. Der er tradition for at det er landsholdsspringere der coach´er holdene og springer med på dem. Det er en enestående chance for at prøve kræfter med 4-way spring, få nogle fede oplevelser og evt. finde andre at springe sammen med, hvis man ønsker at komme på et 4-way hold.

Har du ikke FS-udtjek eller har du nogle spørgsmål angående DFU CUP, hvordan man finder et 4-way hold, hvad man skal ligge af tid og penge for at være med på et 4-way hold eller andre relevante spørgsmål om 4-way, er du meget velkommen til skrive til os i kontaktformularen herunder

Mangler du et FS-udtjek eller vil du vide mere om 4-way hold? Skriv til os herunder.:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked